KNIHY, KTERÉ MLUVÍ

Tsunami (audiokniha)


Délka

10 hodin 10 minut

Vzpomínky jsou jako vlny, stále se k nám vrací.

Den Eminých narozenin se kvapem blíží. Kromě členů její rodiny se však na oslavu chystá i jeden nezvaný host – minulost, kterou všichni považovali za dávno mrtvou. V návalu nečekaných emocí tak začnou ožívat události z jedné dovolené v Thajsku, která otřásla osudy všech zúčastněných. Polozapomenuté vzpomínky se vracejí se silou tsunami a hrozí, že rodinu plnou tajemství rozmetají na kousky.

Karin Krajčo Babinská vystudovala obor filmová a televizní režie na FAMU. Po škole se řadu let živila vytvářením ­reklamních spotů. Natočila dva celovečerní filmy – Pusinky (2007) a Křídla Vánoc (2014) a pro televizi Nova seriál Gumy (2022). Režírovala nejúspěšnější klipy kapely Kryštof (Ty a já, Zůstaň tu se mnou, Vánoční a další) a také její velké koncertní show, včetně té největší na Strahově pro 70 tisíc fanoušků. V roce 2016 založila blog Kecy, kecy, kecičky. O rok později vyšla stejnojmenná kniha a Karin se stala úspěšnou spisovatelkou. V roce 2018 vydala román Za sny a dva roky nato knihu Hvězdy na cestě. Ze všech knih se staly bestsellery. Nyní přichází s novým románem Tsunami.

Číst více
349,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Datum vydání 06.10.2022
Jazyk čeština
Délka 10 hodin 10 minut

Autor knihy

Karin Krajčo Babinská

Karin Krajčo Babinská


Karin Krajčo Babinská vystudovala obor filmová a televizní režie na FAMU. Po škole se řadu let živila vytvářením reklamních spotů. Natočila dva celovečerní filmy – Pusinky (2007) a Křídla Vánoc (2014) – a dokončila seriál Gumy, který uvádí televize Nova. Režírovala nejúspěšnější klipy kapely Kryštof (Ty a já, Zůstaň tu se mnou, Vánoční a další) a také její koncertní show, včetně té největší na Strahově pro 70 tisíc fanoušků. V roce 2016 založila hojně navštěvovaný blog Kecy, kecy, kecičky. O rok později vyšla stejnojmenná kniha a Karin se stala úspěšnou spisovatelkou. V roce 2018 potěšila čtenáře bestsellerovým románem Za sny, po kterém následovala neméně úspěšná kniha Hvězdy na cestě. V roce 2022 vydává román Tsunami.

Zobrazit profil autora

Interpret

Richard Krajčo

Richard Krajčo


Richard Krajčo je divadelní a filmový herec, zpěvák, písničkář a frontman kapely Kryštof. Absolvoval hudebně dramatický obor Janáčkovy akademie v Ostravě. První angažmá získal v ostravském Divadle Petra Bezruče, kde exceloval v roli Hamleta, za kterou získal Cenu Alfréda Radoka v kategorii Talent roku (2000). Několik let byl členem činohry Národního divadla v Praze, kde si vysloužil pozornost rolí Richarda III. ve hře Richard III. či Kleanta v Moliérově Lakomci. V Divadle Ungelt ztvárnil Dennyho v dramatu Deštivé dny, a to mu v roce 2012 vyneslo cenu Thálie. Hrál také v řadě filmů, např. Krysař, Nuda v Brně, Sametoví vrazi či Křídla Vánoc. Poslední snímek režírovala jeho nynější manželka Karin Krajčo Babinská.

Zobrazit profil autora