KNIHY, KTERÉ MLUVÍ
Deník malého poseroutky 9 (audiokniha)
B

Deník malého poseroutky 9 (audiokniha)


Nenechte si ujít nového Poseroutku!

Rodinný výlet, to by měla být veliká legrace… pokud samozřejmě nejste Heffleyovi. Cesta začala slibně, ale pak přišlo hned několik špatných odboček. Záchody na benzínce, vyšinutí racci, pomačkaný nárazník a prase na útěku – nic z toho úplně nesplňuje Gregovu představu o pěkně stráveném čase. Ale i ten sebehorší výlet se může proměnit v dobrodružství – a na tohle Heffleyovi fakt jen tak nezapomenou.

Číst více
249,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Datum vydání 16.12.2021
Formát 140x125 mm
Jazyk čeština
Původní název Diary of a Wimpy Kid 9
Překladatel Veronika Volhejnová

Autor knihy

Jeff Kinney

Jeff Kinney


Jeff Kinney je vývojář a designer online her a autor poseroutkovských bestsellerů, které se všechny pravidelně umisťují na prvním místě v žebříčku prodejnosti The New York Times. Časopis Time ho v roce 2009 zařadil mezi stovku nejvlivnějších lidí na světě. Dětství strávil ve Washingtonu, nyní žije v jižním Massachusetts se svou manželkou a dvěma syny.

Zobrazit profil autora

Interpret

Václav Kopta

Václav Kopta


Český herec a muzikant je synem slavného textaře Pavla Kopty. Po vystudování Pražské konzervatoře účinkoval nejvíce v divadlech, ale objevoval se i ve filmech a seriálech. Největší popularitu mu přinesl dnes již kultovní film Sněženky a machři. Žije v Praze a je ženatý s herečkou Simonou Vrbickou, se kterou vychovává dvě dcery.

Zobrazit profil autora