KNIHY, KTERÉ MLUVÍ

Vlk (audiokniha)


Autor

Samuel Bjork

Délka

14 hodin 31 minut

Tady to všechno začalo. Mysteriózní prequel bestsellerové série.

Oblíbený norský autor Samuel Bjork přichází s novými díly z detektivní série s vyšetřovateli Holgerem Munchem a Miou Krügerovou.

Píše se rok 2001. Novopečený šéf zvláštní vyšetřovací jednotky Holger Munch má za úkol vyřešit vraždu dvou jedenáctiletých chlapců. Nedostatek důkazů ho přivede na nápad angažovat talentovanou studentku policejní akademie Miu Krügerovou. Ani s pomocí její intuice se však nevyhnou všem falešným stopám, které jim zanechává pomatený vrah posedlý vizuální dokonalostí. Podaří se nakonec dopadnout muže, jenž má hrůzné činy na svědomí?

Číst více
449,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Další tituly z řady "Holger Munch a Mia Krügerová"

Detailní informace

Žánr detektivka
Ke stažení mp3 Ukázka.mp3
Datum vydání 24.04.2023
Jazyk čeština
Původní název Ulven
Původní jazyk norština
Překladatel Daniela Mrázová
Isbn 978-80-7662-378-1
Délka 14 hodin 31 minut

Autor knihy

Samuel Bjork

Samuel Bjork


Pod pseudonymem Samuel Bjork se skrývá úspěšný norský spisovatel, dramatik, zpěvák a textař Frode Sander Oien. Ve své bestsellerové detektivní sérii přivedl na scénu dvojici vyšetřovatelů Holgera Muncha a Miu Krügerovou, které si čtenáři doslova zamilovali. Po trilogii V lese visí anděl, Sova a Clona, která se hned po vydání stala hitem v celé Skandinávii a vyvolala obrovskou vlnu mezinárodního zájmu, přišel s prequelovým dílem Vlk, kde se odhalí minulost obou hrdinů a provázání jejich osudů.

Zobrazit profil autora