KNIHY, KTERÉ MLUVÍ

Kroky vraha (audiokniha)


Délka

13 hodin 0 minut

První detektivní případ inspektora Bergmana k poslechu

První detektivní případ inspektora Bergmana k poslechu.

V pražském lesoparku byla v noci uškrcena mladá žena. Novinářka Julie Kellerová je zřejmě poslední, kdo s ní před vraždou mluvil. Oběť se navíc nápadně podobala její dceři Kláře. Je možné, aby se vrah zmýlil? Měla by se Klára Kellerová bát o život? Napětí se ještě vystupňuje, když nedaleko místa činu dojde ke druhé vraždě… Sympatický inspektor Josef Bergman rozkrývá složitý hlavolam a odhaluje staré hříchy, důmyslné lži a utajované vášně.

Poslechněte si audio verzi debutového románu Michaely Klevisové, za který oblíbená autorka obdržela cenu Jiřího Marka za nejlepší českou detektivku.

Číst více
399,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Žánr detektivka
Ke stažení mp3 Ukázka.mp3
Datum vydání 01.09.2022
Formát 140x125 mm
Jazyk čeština
Délka 13 hodin 0 minut

Autor knihy

Michaela Klevisová

Michaela Klevisová


Narodila se v roce 1976 v Praze. Vystudovala žurnalistiku na Univerzitě Karlově a od roku 1997 v tomto oboru pracuje. Jejím největším koníčkem je cestování. Nejraději navštěvuje severské země. Již v dětství propadla světu koňských dostihů, o něž se intenzivně zajímá dodnes. Za svou prvotinu, román s detektivní zápletkou Kroky vraha, obdržela od české sekce Asociace autorů detektivní literatury (AIEP) Cenu Jiřího Marka za nejlepší detektivní knihu roku. Stejný úspěch zopakovala i s románem Dům na samotě (2011). Obě knihy jsou součástí oblíbené krimi série s vyšetřovatelem Josefem Bergmanem.Odbočkou z detektivního žánru je román o zločinu z Pošumaví Prokletý kraj (2021). Klevisová je také autorkou tří povídkových sbírek o lidech a jejich kočkách.

Zobrazit profil autora